onsdag 5. mai 2010

PathFinder - går ufattelig langt uttapå Finder til Mac

PathFinder er en av de applikasjonene som er et "must have" til Mac, og det er egentlig helt utrolig at man må punge ut noen kroner for å få et godt filbehandlingsprogram til Mac...noe Finder på INGENSOMHELST måte er....


Det første som slår meg er at dette selvsagt BURDE vært integrert i Mac OS'et - i det minste burde Steve Jobs betalt lisensen for deg, for du klarer deg rett og slett ikke med Finder - iallefall IKKE når du først har tatt i bruk PathFinder.


Du bestemmer veldig enkelt og greit hvordan grensesnittet skal være for deg - lister, bilder, etc - på venstre og høyre side. DropBox - som jeg skrev om i går - dukker også opp her som egen mappe, så skal du dele filer og annet med venner - online - så er det fryktelig deilig og effektivt at DropBox dukker opp som egen disk i PathFinder.

PathFinder kan du laste ned som en gratis 30 dagers trial her
Den har ingen funksjonelle begrensninger - men etter 30 dager må du paye ut.... Fullversjon en bruker koster 40 dollares.... Kipt, men du kan fort bruke 40 dollar på mye annet piss - her er det ROI rett fra dag en :)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar