tirsdag 29. juni 2010

Tailorshirt.no - når du IKKE synes det er digg å gå i butikken...


Tailorshirt har eksistert i mange år, og selv har jeg vært medlem siden 2005.

På den tiden var kanskje utvalget noe dårligere, og kvaliteten var det så som så med - nesten som H&M og IKEA for noen år tilbake --- men nå har både kvalitet og kvantitet tatt seg opp betraktlig.

Tailorshirt gir deg muligheten til å først lage din egen profil - hvordan type skjorte du vil ha, basert på den kroppen du har - lange armer, feit rundt midjen, høy- eller lav krage, knapper eller mansjetter - osv. Valgmulighetene er enorme, og du får virkelig laget deg din egen perfekte skjorte - hvis du bare tar deg tid til å måle opp alt i forkant. Mitt tips er å finne frem til din favorittskjorte - den som sitter bedre enn alle andre, og bruke den som mal.


Foruten å legge alt inn her, kan du også i forkant laste ned en måleguide som hjelper deg med å lage skjorten din akkurat slik du vil ha den.

Når du er ferdig med å lage din egen skjorteprofil, lagrer du denne slik at du bruker den når du skal designe dine skjorter - hvor du nå velger stoff, farge, ruter, striper, etc - sammen med lengde på snipp, stivhet, antall knapper på armen, med mer.


Alt sammen lekkert og oversiktlig presentert for deg - hvordan skjorten vil se ut, nærbilde av stoffet du har valgt, samt dynamisk endring underveis avhengig av skjortekrave, etc som du velger.

Når du vel er ferdig med skjorten er det bare å legge den i kurven din - gå rett til kassen, eller fortsette å designe flere skjorter før du betaler - med alt inkludert; frakt og toll - i prisen!

Leveringen tar et par uker - skjorten skal tross alt lages etter dine mål, og du kan hele tiden følge dine ordre online for å se hvor i prosessen bestillingen din er.


Denne tjenesten kan jeg anbefale på det varmeste - som sagt, jeg har vært kunde selv siden 2005 - har "oppgradert" mine mål et par ganger slik at passformen er optimal :)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar