mandag 28. juni 2010

Kommer iOs4.1 i dag - for å fikse antenne problemer!

Selv om Apple klarte å selge ca 1.5 millioner iPhone4 telefoner på en dag, har det vært skrevet mye negativt om hvordan Apple og Steve Jobs håndterte hele antenne-diskusjonen som har dukket opp.... at signalet forsvinner hvis man holder "telefonen feil" som Steve hadde svart noen på email.

Etter dette har det dukket opp en rekke historier og morsomme bilder om hvordan man må holde telefonen riktig for at man skal få gitt "rom" til den integrerte antenna... som eksemplet under feks:


Det her har ikke gått upåaktet hen hos Apple og Steve, og i en senere mail fra Apple til "nok en bekymret iPhone-4-antenne-eier" så har Steve svart ganske så annerledes.. "There is no reception issue, stay tuned!"

Dette kan jo selvsagt bety to ting:

  1. Apple vil forsøke å dysse det ned og ser ikke det store problemet, eller
  2. Problemet kan løses med en software fix
Med tanke på at det har vært flere problemer med iOS4 rapportert inn - noe flere her på DigStil også har sagt ifra om - så kan det også være en ny versjon på vei...Det verserer flere rapporter og rykter om iOS4 skal komme denne uken her, og noen snakker om at den skal komme allerede i dag... vi får håpe på det, slik at disse problemene forsvinner og at vi "alle" kan ta oss en tur til England for å være tidlig ute ---- eller blåse av 12,000 spenn på Finn.no :)

1 kommentar: