søndag 18. april 2010

Dataföreningen Kompetens -- Mobile Apps 2010

Dataföreningen Kompetens -- Mobile Apps 2010

Et tilsvarende event bør vi se i Norge snart - kanskje Mobizmag.no tar ballen.
Norge har noen få virkelig gode apps, som med støtte fra innovasjon Norge feks kunne kommet seg videre - for større internasjonal dekning.
At Opera blir lastet ned 1 million ganger på EKSTREMT kort tid, sier egentlig veldig mye om potensialet, og med Norge som et geografisk stort land - med store avstander per innbygger, og dyr fysisk infrastruktur å vedlikeholde, bør vi dyrke innovasjon på software - og mobile applikasjoner har vi i IKT-Bransjen ventet LENGE på skal ta av - markedet modnes nå, takket være Apple, AppStore og iPhone ---- og ikke MINST iPAD som kommer til å stå som en bauta i 2010 ift nyskapninger og lanseringer!

Jeg håper vi ser et MobizMag.no arrangement her - feks sammen med Innovasjon Norge, IKT-Norge og kanskje også med noen norske utviklere, teleoperatørere, med flere!

2 kommentarer:

  1. Tror noe av trikset er for app utivklere å utvikle for flere mobiler.

    man bør støtte, symbian, iphone, android og windows mobile som ett minimum for alle applikasjoner. om de ikke gjør det kan de skylde seg selv.

    ellers vet du jo hva jeg mener om de kjære apple produktene dine ;)

    Android forever!

    SvarSlett
  2. Enig - og jeg vil feks ikke at Steve Jobs skal binde app utviklere til ETT utviklingsspråk som bare han vil godkjenne :)

    ...også håper jeg ikke at Apple og Google går i krig mot hverandre, for det vil ikke gavne oss som forbrukere og brukere...

    SvarSlett