torsdag 22. april 2010

Cisco WebEx Meeting Center - nå på BlackBerry!

Det er sikkert flere i Norge som har BlackBerry enn som har iPhone. BlackBerry er utvilsomt det jeg ville hatt som en ren jobb telefon for raskere mail etc (sitter i dag på en gammel Nokia e61i og venter på at Cisco skal godkjenne e72...) - men iPhonen gir jeg uansett ikke slipp på.

Vel, på iPhone har jeg siden jeg fikk den hatt gleden av å kunne delta på møter via WebEx for iPhone - helt genialt og veldig mobilvennlig. Nå har Cisco lansert tilsvarende geniale app for BlackBerry!


Cisco WebEx har over 1 million brukere registrert verden over, med mer enn 10 millioner deltagere som er med i møter over WebEx tjenesten hver måned fordelt over 150 land. Klikk deg inn på Ciscos WebEx aktivitetskart for å se hvor i verden folk har WebEx møter akkurat nå her




Med en rekke nye og kraftigere Smart telefoner på vei - med HD kamera og kraftigere mobile bredbånd - integrasjon mot Tandberg-Cisco sine TelePresence løsninger vil WebEx fortsette å være verdens største og viktigste samhandlingsplattform for møter over nett.

Les mer om Cisco WebEx Meeting Center her

Les mer om Cisco WebEx Collaboration Cloud her

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar