onsdag 14. juli 2010

Når vil Apple innrømme feilen på iPhone4?


Det hagler med negativ omtale om iPhone 4 om dagen (ikke hold den slik forresten - da virker den nok ikke.....) og nå er det nok bare snakk om kort tid før Apple - enten de vil eller ikke - blir tvunget til å gå ut å offisielt innrømme at telefonen deres ikke fungerer som den skulle, og at en programvare oppgradering ikke vil hjelpe hva gjelder antenneproblematikken.

Første juli skrev jeg at iPhone IKKE kommer til Norge 23. juli (DigStil: iPhone kommer ikke til Norge 23 juli!) og det står jeg fortsatt ved.....så det holder. Samme dag hadde jeg feks vært inne på Apple sine butikksider i England og de andre landene som har åpnet for iPhone 4, og da var leveringstiden satt til 3 uker - nå nesten 2 uker senere, er FORTSATT leveringstiden på 3 uker:

Etter at Consumer Reports.org gikk ut forleden dag med konklusjonen om at de IKKE kan anbefale iPhone 4 pga antenneproblemene, har også nye utfordringer dukket opp, som bla at iOS4 gjør det vondt værre for batterilevetiden til iPhone.

Nå kommer også PR-eksperter ut og sier at det ENESTE Apple kan gjøre er å trekke tilbake alle solgte iPhone4 telefoner for å redde navnet sitt. Professor Matthew Seeger er ekspert på krise-kommunikasjon og refererer bla til Toyota og krisen omkring Prius tidligere i år.

Det viktigste Apple har er brandet sitt, og for hver dag som går uten at Apple innrømmer feilen som Consumer Report helt klart har påvist, vil brandet svekkes - forbrukertillitten reduseres.....alt mens konkurrentene gnir seg i hendene....

1 kommentar:

  1. Ser ut som feilen innrømmes i morgen - i allefall en løsning - eller i det minste et statement.....

    http://www.macrumors.com/2010/07/14/apple-holding-iphone-4-press-conference-on-friday/

    SvarSlett