torsdag 15. juli 2010

Consumer Report Intervju med Mike Gikas vedr iPhone 4 "recall"

iPhone 4 er Apples største lansering EVER, og med 1,7 millioner solgte enheter på en weekend også Apples største salgssuksess....eller? Det lukter tilbakelevering av mange iPhone 4 - med kostnader for Apple nært opptil en milliard dollar. I tillegg ser Apple ut til å tape millioner av dollar hver dag på at det ikke selges flere iPhone 4 + tapt aksjekurs og ikke minst et redusert merkevarenavn.

Apple var kanskje mest kjent for rått design og rå kvalitet - i tillegg til en noe spesiell (og fryktet) leder i Steve Jobs, mens nå er selskapet i ferd med å bli mest kjent for å ha verdens mest omtalte ANTENNE :)

Siste spikeren i kista før Apple går ut og tilbakekaller alle iPhone 4 er kanskje rapporten som kom ut tidligere denne uken fra Consumer Reports - Amerikas mest annerkjente forbrukerorgan. Sjekk ut intervjuet her med Consumer Reports Mike Gikas vedr iPhone 4, antenner og tilbakekalling!



I går kom beta utgaven av iOS 4.01 ut - til utviklere - hvor Apple har hevdet at antenneproblemet skal løses, da problemet fra selskapets side IKKE har vært knyttet til feil på antennen, men at skjermen har vist for mange "barer" - at signalstyrken rett og slett har blitt overdrevet. Som Mike Gikas sier i intervjuet så har de målt signalstyrken - uavhengig av hva som står på skjermen, og det er et udiskutabelt faktum at når man tar på iPhone 4 med fingeren eller innsiden av håndflaten (venstre hånda) så vil så mye som 20Db signalstyrke forsvinne - som er MER ENN NOK til å kutte samtalen hvis man er i områder hvor du ikke har maksimal dekning....

Vi får se hva konklusjonen fra Apple blir - så lenge de IKKE har kommet opp med en 100% løsning kommer de ikke til å innrømme noe....men lansering i Norge 23. juli henger vel i en enda tynnere tråd nå enn i forrige uke :)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar