mandag 2. august 2010

SIM-Kort-Wiki: Ut å reise - kjøp kontantkort for ditt databruk!


Det koster flesk å surfe i utlandet - fra 25 kroner og oppover faktisk, så du kan fort bli blakk i løpet av en weekend i Stockholm, eller en langweekend i Portugal. Liker du å se på NRK Dagsrevyen på din iPad kan det fort koste deg 7,500 spenn bare for EN EPISODE. Det er en ting at operatørene nå har fått i oppgave å advare deg om ditt forbruk og kostnad, men det finnes en langt bedre måte å få kontrol over kostnadene dine, samtidig som du får surfet det du vil mens du koser deg med en Pina Colada ved bassengkanten!

Sjekk ut hvilke data-trafikk-baserte kontantkort du kan bruke der du ferierer via denne gode Wiki'n her:
Pay as you go SIM with data WIKI

Skal du feks til Spania kan du kjøpe deg et kontant kort fra Yoigo for 20 Euro - dernest er den daglige kostnaden på 3 Euro! For denne prisen får du 100 MB hver dag til 3.2 Mbps hastighet - overskytende nedlastning går på 64Kbps hastighet.

Her er det med andre ord MANGE kroner å spare, så ikke glem å bookmarke denne URL'en før du stikker på ferie og svir av tusenvis av kroner på å lytte til radion hjemme, laste ned nyheter, oppdatere Facebook, laste ned Apps eller utøve andre dataintensive tjenester!

3 kommentarer:

  1. Ellers hvis du har en trådløs ICE boks kan du ta med den til Danmark og Sverige - og der kan du ha en uke til 175kr eller bruke ditt abonnement hvis du har slikt.

    MVH
    Geir

    SvarSlett
  2. Det er sant, men nå drar mange nordmenn lengre enn Danmark og Sverige når de drar på ferie, og da der det digg å se at man har alternativer til sinnsyke regninger eller offline modus i 2 uker... he, he...

    SvarSlett
  3. Det er nok helt klart en stor fordel å sjekke ut mulighetene fra de lokale leverandørene i det landet man skal besøke, enn å svi tusenlapper med Telenor- eller Netcom- pinnen sin.:-) - Ray

    SvarSlett