torsdag 12. august 2010

Cisco Smarte Gigabit Svitsjer - opptil 10% rabatt på allerede prisledende svitsjer!

Cisco Smarte svitsjer – rå ytelse, rå funksjonalitet – rå pris!
En rask nettverkssvitsj trenger ikke å være komplisert. Cisco SLM2024 kombinerer det beste fra de avanserte svitsjene med et intuitivt, brukervennlig webgrensesnitt. Mer enn det, svitsjens 24 Gigabit-porter byr på rask overføringshastighet og sikrer fremtidige ekspansjonsmuligheter.

Hovedfunksjoner:
  • Total svitsjekapasitet på 48 Gbps
  • Web basert grensesnitt for raskt- og intuituv administrasjon
  • Port-sikkerhet ved hjelp av 802.1x autentisering og MAC-basert filtrering
  • Støtte for inntil 128 port-og 802.1Q-baserte VLAN
  • To miniGBIC / SFP-porter for Gigabit- ekspansjon
  • 802.1x-autentisering og MAC-adresse filtrering
  • Link-aggregering, Spanning Tree og Portfast
Dum, Smart & Managed
Det finnes i korte trekk tre forskjellige svitsjetyper, den dumme svitsjen er rett og slett kun plug&play - ingen administrasjon, ingen tilpasning, bare plugg inn ethernet kabelen og få ytelsen svitsjen din har å by på. Den Smarte svitsjen har derimot muligheter til å tilpasses virksomheten etter behov. Til forskjell for en full Managed svitsj har den ikke støtte for SNMP, men kan administreres via et web grensesnitt til å tilpasse trafikkflyten, prioritet og tilhørighet basert på den enkelte porten.

Cisco Smarte svitsjer er spesielt tilpasset mindre bedrifter eller mindre avdelingskontorer hvor behovene ikke er større enn at man administrere alt via et grensesnitt. Hastighet og kjernefunksjoner ved siden av pris er ofte kritisk. Løsningen er enklere og sette opp - og mye enklere å administrere siden ikke IOS-kunnskap er påkrevd. Her snakker vi administrasjon per svitsj, via web browser og ikke via et Enterprise-basert administrasjonsverktøy.

For de fleste norske virksomheter er en Smart svitsj i mange tilfeller mer enn nok. Trafikken kan prioriteres, VLAN (gruppe-tilhørighet) kan settes opp, og Gigabit-hastighetene gjør at det ikke blir noen flaskehalser. Administrasjon og pris er bare to ytterligere fordeler virksomheter får ved valg av disse svitsjene!

En Managed svitsj har full SNMP støtte og leveres med Enterprise funksjoner for sentralisert administrasjon, og med funksjoner som gir IT-avdelingene muligheter til å sette opp nettverkene akkurat så tilpasset som bedriften ønsker - ned på Port, bruker, IP-adresse, trafikk, applikasjon, tjeneste, med mer....

Ut oktober 2010 har Cisco - i tillegg til de allerede ekstremt lave prisene - ytterligere redusert prisene på utvalgte Smarte Svitsjer. Sjekk med din IT-forhandler i dag for å få kjøpt deg din Cisco Small Business Smart svitsj!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar