søndag 1. august 2010

Chopper2 - nydelig til iPhone, og enda bedre om du har iPad i tillegg!


28. april skrev jeg om Chopper2 som var et av de første spillene annonsert hvor en iPhone eller iPod touch kunne brukes som kontroller for et spill på en iPad. 3 mnd etter har spillet nå dukket opp, og det er en helt NYDELIG opplevelse!



Det koster deg noen kroner dette spillet her - 2.99 USD - så du blir ikke blakk, men samtidig er det her et universal spill - slik at du KUN betaler en gang for det - og kan deretter fritt laste det ned slik at du har det både på din iPhone, iPod Touch og iPad uten å betale ekstra!

Spillet har kanskje enkel grafikk, men samtidig veldig detaljert og veldig realistiske bevegelser på alt fra helikopteret i seg selv, menneskene på bakken du enten skal redde eller eliminere og fulger du kan få i rotorene. Fra ørken til fjell, eller by-landskap - på din iPhone eller iPad - spillet leverer varene og vel så det!


Det er enkelt å bruke iPhone'n din som styrekontroll for iPad spillet - og har du i tillegg en VGA adapter til din iPad kan du koble den til stor-skjermen din også. Lydene er helt utrolig gode og musikken gjør det til en skikkelig god spill-opplevelse. Jeg kan anbefale bruk av øretelefoner for å virkelig få den maksimale effekten!

Ta en kikk på spillet her også, og som sagt - nøl ikke - dette er et kanonbra spill - så klikk og kjøp!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar