onsdag 2. juni 2010

Cisco tar'n helt ut selger Gigabit svitsjer fra 60 kroner porten!

Cisco har i en årrekke vært viden kjent for sine Catalyst svitsjer - tilpasset store og mellomstore virksomheter. Derimot er Cisco kanskje mindre kjent for sine nye svitsjer, som er direkte tilpasset mindre virksomheter. Hvor Cisco Catalyster kanskje trenger mer teknisk forståelse er Cisco Small Business svitsjer tilpasset virksomhetens størrelse med spesiell fokus på enkelhet - til en svært fornuftig pris!

Et eksempel er Cisco Small Business SG102-24 som er en 24-ports Gigabit svitsj.

Selv om dette er en enkel svitsj - som ikke har SNMP støtte - ei heller management, er det på ingen som helst måte en lettvekter - gitt de miljøene som kun feks trenger rå ytelse uten masse spesifikke tilpasninger.

Og SG102-24 er bare en av en rekke nye svitsjer som Cisco nå har lansert for å nå ut til mindre virksomheter som kanskje har ønsket seg Cisco, men som enten ikke har hatt budsjett for det - eller hatt behov gitt de funksjoner og finesser som Cisco Catalyst svitsjene har.




Av viktige funksjoner kan feks nevnes:
  • Svitsjekapasitet på 48Gbps på SG102-24
  • Redusert strømforbruk ved at ikke-brukte porter slår seg av automatisk
  • QoS for automatisk prioritering av båndbreddekrevende applikasjoner og datatrafikk (som feks video og telefoni)
Dette er svitsjer som er meget rimelige, som starter på under 50 spenn for 100 Mbps per port.
Om du er som meg, som trenger og vil ha gigabit i heimen - eller om du jobber i en mindre bedrift og vil bare ha rå hastighet og de viktigste funksjonene uten at du vil sitte å mekke utover nattetimene, så er Cisco Small Business 100 serien midt i blinken for deg!


EET og Techdata som er Ciscos norske distributører har disse på lager - og Ciscos viktigste partnere og forhandlere har nok produktene også tilgjengelige, så her er det bare løp og kjøp!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar